<
НОВИНИ ДНЯ: Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні всі новини дня
Політика
Україна
15.01.2022 1108

«До булави треба ще й голови». Порошенко записав звернення до Зеленського

П’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко заявив, що повертається рейсом із Варшави 09:10 у понеділок, 17 січня.

Він вважає, що за час його відсутності влада Володимира Зеленського «докладала зусиль, щоб мене залякати», маючи на увазі підозру в держзраді та арешт майна.

Порошенко назвав підозру «сфабрикованою» та заявив, що «залякати» його не вдасться.

«Наполегливо радили мені «шептуни» із кіл Зеленського для того, щоб мені краще не повертатися в Україну. Зупинити своє політичне життя і відкрити своє зелене світло Зеленському (…) Пане Зеленськоий, для вас погана новина: 17 січня о 9:10 рейсом з Варшави я повертаюся в Україну. Звичайно, не для того, щоб захищатися від вас, ви того не варті. А для того, щоби захищати Україну від російської агресії», — заявив він.

Також Порошенко заявив, що готовий допомагати владі, «давати свої думки та поради».

«Ми готові взяти під руки, якщо треба. Ми готові навіть пересувати ноги, якщо їх ноги не йдуть в європейському напрямку. Все це ми готові робити для того, щоб допомогти Зеленському, бо він — президент. І в його немічних руках є булава. Але як кажуть: «до булави треба ще й голови», — сказав нардеп.

Оценка материала:

4.50 / 2
«До булави треба ще й голови». Порошенко записав звернення до Зеленського 4.50 5 2
Політика / Україна
15.01.2022 1108
Еще материалы раздела «Україна»