<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
16.01.2022 522

У Путіна допускають розгортання наступальних озброєнь в Україні

Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков не виключив можливості розміщення наступального озброєння на території України. При цьому він заявив, що Росія не збирається нападати на Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву в інтерв'ю CNN, яке цитує Bloomberg.

"Ми не збираємося стверджувати, що не розміщуватимемо наступальні озброєння на території України", - сказав Пєсков.

За його словами, розбіжності між Росією та США з НАТО з питань висунутих РФ пропозицій щодо так званих "гарантій" викликають побоювання.

При цьому він заявив, що Росія "не збирається нападати на Україну", а "звинувачення у підготовці провокації на Донбасі" нібито є "хибними".

Пєсков зазначив, що між Росією та США та НАТО нібито є певне розуміння.

"Але загалом і в принципі ми можемо сказати, що ми знаходимося на різних, абсолютно різних шляхах. Це погано, і це викликає побоювання", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна допускають розгортання наступальних озброєнь в Україні 5.00 5 1
Політика / Росія
16.01.2022 522
Еще материалы раздела «Росія»