НОВИНИ ДНЯ: На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2022 1214

Дві області "помаранчеві", решта - "жовті". МОЗ оновив карантинну карту: що відомо

МОЗ оновив дані епідеміологічної ситуації в Україні. Станом на ранок, 16 січня "помаранчевому" рівню відповідають дві області, а решта - "жовтому".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Міністерства охорони здоров'я.

Згідно з даними відомства, ситуація з коронавірусом продовжує погіршуватися у двох областях - Івано-Франківській та Сумський.

Зокрема, в обох регіонах простежується вже декілька днів поспіль зростання коефіцієнту виявлення випадків інфікування.

Так, в Івано-Франківській області він вже становить 27,9%, а в Сумській - 26,9%. Хоча допустима норма - не більше 20%.

Варто зазначити, "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки не містить додаткових обмежень, він є сигналом того, що регіон наближається до "червоної" зони, але в "помаранчевій" зоні місцеві органи влади можуть самостійно вводити додаткові обмеження.

Разом з тим, решта регіонів України наразі відповідають "жовтому" рівню епіднебезпеки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дві області "помаранчеві", решта - "жовті". МОЗ оновив карантинну карту: що відомо 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2022 1214
Еще материалы раздела «Суспільство»