<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2022 467

Штормовий вітер у понеділок загрожує роботі транспорту і підприємств енергетики - ДСНС

В Україні у понеділок, 17 січня, очікуються сильні пориви вітру, що може вплинути на роботу транспорту, підприємств енергетики і комунального господарства.

Про це попереджає ДСНС, передає Укрінформ.

 

За інформацією рятувальників, 17 січня вночі у західних і північних областях, вдень в Україні прогнозують пориви вітру 17-22 м/с (І рівень небезпечності, жовтий), у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській і Чернівецькій областях вдень пориви 25-28 м/с (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

"Такі погоді умови можуть призвести до ускладнення роботи підприємств енергетики, комунального господарства, порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях", - наголошують у ДСНС.

Як повідомлялося, 17 січня на високогір'ї Івано-Франкiвської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)

Оценка материала:

5.00 / 1
Штормовий вітер у понеділок загрожує роботі транспорту і підприємств енергетики - ДСНС 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2022 467
Еще материалы раздела «Суспільство»