НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.01.2022 673

Снігопади накриють усю країну: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на початку тижня

На початку тижня погода в Україні буде сніжною. Також на територію країни прийде суттєве похолодання.

За даними Укргідрометцентру, вже найближчої ночі 17 січня на сході України температура повітря опуститься до -11 градусів.

У північних та західних областях уночі очікується невеликий сніг. Вдень опади у вигляді снігу очікуються у всій Україні, крім південної частини.

Вітер південно-західний, 7—12 м/с.

Температура повітря вночі 2—7 градусів морозу, вдень від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла, на крайньому півдні 4—6 градусів тепла.

У Києві в ніч на 17 січня очікується сніг, який вдень перейде у мокрий сніг. Температура повітря вночі опуститься до 3—5 градусів морозу, вдень очікується 1—3 градуси тепла.

18 січня снігопад очікується у всіх областях України. Вітер північно-західний, 7—12 м/с.

Температура повітря вночі 3−10 градусів морозу, на півдні від нуля до -3 градусів. Вдень синоптики прогнозують від -4 до +2 градусів. На півдні країни вдень +2… +4 градуси.

У Києві 18 січня вночі сніг, вдень мокрий сніг. Температура повітря вночі −5… −7 градусів, вдень −3… −5 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Снігопади накриють усю країну: синоптики розповіли, якою буде погода в Україні на початку тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.01.2022 673
Еще материалы раздела «Суспільство»