<
НОВИНИ ДНЯ: Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платитивсі новини дня
Політика
Світ
17.01.2022 750

РФ може розмістити біля узбережжя США ядерну зброю - ЗМІ

Росія може розмістити біля американського узбережжя свою ядерну зброю.

Про це повідомляє The New York Times.

Як зазначає видання, "були натяки, що ядерну зброю можуть перекинути в місця - можливо, недалеко від узбережжя Сполучених Штатів - і це скоротить запас часу після запуску ракет до п'яти хвилин, що потенційно може спричинити протистояння, схоже на Карибську кризу 1962 року".

Так, один високопоставлений російський дипломат сказав у Женеві, що Москва готова розмістити "невизначені" системи озброєння у "невизначених" місцях.

Є також інформація, отримана американською розвідкою, що Росія може розглядати нові місця для базування своєї ядерної зброї.

Також, як пише видання, у листопаді президент РФ Володимир Путін заявляв, що Росія може розмістити гіперзвукові ракети на підводних човнах поблизу Вашингтона.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ може розмістити біля узбережжя США ядерну зброю - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
17.01.2022 750
Еще материалы раздела «Світ»