<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.01.2022 1914

Менше обмежень та регулярна вакцинація. Глава Pfizer розповів про майбутні хвилі COVID

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла заявив, що коронавірус і надалі циркулюватиме по планеті. Однак у майбутньому буде менше обмежень, а вакцинація стане регулярною.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BFM TV.

"Нинішня хвиля стане останньою з такою великою кількістю обмежень", - сказав голова Pfizer.

Він також наголосив, що вважає важливим, щоб люди отримали по три дози вакцини Pfizer. Він переконаний, що тоді буде надійний захист від коронарсу.

"Потім ми перейдемо до формату, який передбачає по одній дозі на рік, за винятком людей зі зниженим імунітетом, яким, можливо, потрібно щеплюватися раз на квартал. Також потрібно вакцинувати дітей, щоб захистити їх. У випадку з дітьми ефективність вакцини дуже хороша" , - додав він.

Нагадаємо, американські вчені попереджають, що стрімке поширення штаму "Омікрон" практично гарантує, що це не остання версія коронавірусу, з якою зіткнеться світ. Вони запевнили, що нові варіанти COVID-19 будуть з'являтися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Менше обмежень та регулярна вакцинація. Глава Pfizer розповів про майбутні хвилі COVID 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.01.2022 1914
Еще материалы раздела «Суспільство»