<
НОВИНИ ДНЯ: Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024  ЗМІ опублікували список російських генералів, які народилися в Україні і знищують свою землю  З липня ОПЕК+ збільшить видобуток нафти, - Bloomberg  Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Світ
17.01.2022 1212

Глава МЗС Німеччини допустила заходи проти "Північного потоку-2" у разі вторгнення Росії в Україну

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок заявила, що Росія матиме негативні наслідки вразі вторгнення в Україну. Зокрема, мова йде про заходи щодо "Північного потоку-2".

Про це вона зазначила під час брифінгу в понеділок, 17 січня.

Бербок підкреслила, що процес сертифікації газопроводу поки зупинено.

"Він ("Північного потоку-2" - ред.) має геополітичні нюанси, про це ми говоримо весь час. Тому ми підтримуємо спільну заяву Німеччини з США і говоримо: якщо буде подальша ескалація з боку РФ, будемо з нашими партнерами вживати відповідних заходів", - наголосила глава МЗС ФРН.

Оценка материала:

5.00 / 1
Глава МЗС Німеччини допустила заходи проти "Північного потоку-2" у разі вторгнення Росії в Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
17.01.2022 1212
Еще материалы раздела «Світ»