НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
18.01.2022 829

Виробник унікальних радарів продовжить забезпечувати ЗСУ своєю продукцією

Заступник міністра оборони Ростислав Замлинський, представники ДК «Укроборонпром» та науково-виробничого комплексу «Іскра» обговорили плани співпраці у 2022 році, спрямовані на розвиток систем протиповітряної та протиракетної оборони України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міноборони.

«Зважаючи на пріоритетність завдання розвитку системи ППО та ПРО України, Міністерство оборони вживає заходів, щоб забезпечити стабільне фінансування відповідних замовлень у рамках річного та трирічного плану оборонних закупівель. Збройні сили зацікавлені в продукції НВК «Іскра», у бюджеті Міноборони на 2022 рік передбачено кошти на низку контрактів з підприємством. Наше спільне завдання - налагодити процес, щоб високотехнологічне обладнання надходило до військ вчасно, без затримок», - цитує пресслужба Замлинського.

Як зазначається, НВК «Іскра» виготовляє засоби радіоелектронної боротьби, радари кругового огляду, контрбатарейні та багатофункціональні радари і виконує низку контрактів в інтересах Збройних сил України. Продукція науково-виробничого комплексу експортується майже до 20 країн світу.

За словами директора НВК «Іскра» Юрія Пащенка, минулий рік підприємство закінчило з позитивним результатом. Наразі підприємство визначило спільні кроки з Міноборони, спрямовані на те, щоб відновити ритмічну роботу підприємства та у 2022 році планово виконувати контракти для армії.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня Міноборони спростувало інформацію про відмову співпрацювати з НВК "Іскра".

Оценка материала:

5.00 / 1
Виробник унікальних радарів продовжить забезпечувати ЗСУ своєю продукцією 5.00 5 1
Політика / Україна
18.01.2022 829
Еще материалы раздела «Україна»