<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.01.2022 663

У Тонзі прокинувся підводний вулкан

Лихо в острівній державі Тонга – вихідними там прокинувся підводний вулкан. Його виверження спровокувало цунамі.

_122735648_mediaitem122735647_18.01.22

Велика хвиля накрила кілька районів столиці, зокрема, і королівський палац. Через ризики паводків король Тонги вимушено покинув резиденцію. Нині перечікує негоду у безпечному місці. Про жертв поки що не повідомляють, але зв’язку із королівством немає – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Сейсмологи попереджають – імовірні нові цунамі. Під загрозою: Нова Зеландія, Австралія та низка Полінезійських островів. У понеділок на допомогу рятувальникам Тонги вирушили новозеландські військові.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Тонзі прокинувся підводний вулкан 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.01.2022 663
Еще материалы раздела «Суспільство»