<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.01.2022 1398

Ігор Пупков відзначає день народження: 10 цікавих фактів про телеведучого

18 січня ведучий новин «Сьогодні» на каналі «Україна» святкує день народження. З цієї нагоди ми зібрали цікаві факти з біографії іменинника.  

61e59ce4ea5ff_18.01.22
  1. Популярний телеведучий міг обрати інший шлях і стати лікарем. Після 9-класу хлопець навіть планував вступити в медичне училище. Проте, не набрав необхідну кількість балів для проходження на бюджет, і вирішив продовжити навчання у школі. Того ж року Ігор Пупков потрапив на стажування до дитячої телестудії, звідки і розпочалась успішна кар’єра.
  2. Ігор Пупков змалечку мріяв працювати на телебаченні. У 10 років вирізав з газет програму передач і вголос зачитував новини, уявляючи себе в телевізійній студії. А вже в 15 років – почав працювати на Іллічівському телебаченні: вранці – уроки, вдень – запис програми, ввечері – запуск ефіру.
  3. До команди телеканалу «Україна» ведучий денних та вечірніх випусків новин «Сьогодні» приєднався 4 роки тому – у січні 2018.
  4. Ігор Пупков неодноразово висвітлював видатні події безпосередньо на місцях: вів прямі ефіри зі студії у Стамбулі під час отримання Українською Православною церквою Томосу про автокефалію, розповідав, як українська діаспора Австралії голосує на президентських виборах 2019 року, у Великій Британії дізнавався подробиці Брекзіту та проводив прямі включення з Нью-Йорку під час виборів президента Америки.
  5. До роботи в ефірі Ігор ставиться надзвичайно відповідально та скрупульозно. Та інколи курйозів не уникнути, особливо поза межами телестудії. Під час прямого включення з Таймс-Сквер у кадр до ведучого увірвався перехожий і почав кричати просто у вухо. Цей відеоролик облетів увесь світ, а глядачі відзначили професійну реакцію та витримку ведучого.
  6. Понад рік Ігор виходить в ефір вечірніх новин у парі з Оленою Кот. Спершу телеведучі мали сумніви, чи вдасться стати справжніми напарниками. Утім, разом пройшли перевірку непростими відрядженнями по Україні та світі та навіть стали близькими друзями.
  7. Успішний тележурналіст поділився родинним секретом – мама спершу планувала дати синові інше ім’я. Майбутню зірку новин хотіли назвати Сергієм. Проте старша сестра сказала, що так зватимуть її дитину.
  8. Телеведучий часто підтримує благодійні ініціативи. Навіть організовує їх сам, зокрема, і у власний день народження. Усім, хто хоче привітати зі святом, іменинник пропонує підтримати добру справу, замість традиційного подарунку. Так, у попередні роки Ігор спрямував допомогу дітям, що борються з тяжкими хворобами.
  9. Має двох котів та собаку. А також, опікується безпритульними тваринами. Ведучий шкодує, що неможливо прихистити всіх. Тож, завжди має в машині сухий корм, аби при нагоді нагодувати пухнастиків.
  10. Ігор обожнює подорожувати і вважає себе легким на підйом. Відомому журналісту особливо подобаються теплі країни. Як досвідчений турист, знає чимало лайфхаків, як провести відпочинок цікаво і з користю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ігор Пупков відзначає день народження: 10 цікавих фактів про телеведучого 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.01.2022 1398
Еще материалы раздела «Суспільство»