<
НОВИНИ ДНЯ: Скількох українців потенційно можуть мобілізувати: в Раді назвали цифру  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  Повістка поштою: у Міноборони пояснили, за яких умов вважатиметься врученою  Вступ України до Євросоюзу: визначено важливу дату  У неділю Україну омиє дощами: прогноз погоди на 16 червня  Обмеження повноваженнь ТЦК: у Міноборони прокоментували ініціативу  Чи з’являться в "Резерв+" повістки на ВЛК: в Міноборони дали поясненнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.01.2022 1908

В Україну йде антициклон Dieter: якою буде погода

Синоптики попередили, що в Україну йде антициклон Dieter. 19 січня буде спокійна погода, тобто без сильного вітру, але похолодає.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на УкрГідрометцентр.

Атмосферні фронти відходять у східному напрямку, і вночі ще трохи на Лівобережжі сніжитиме, але вдень вже переважатиме всюди спокійна погода, зазначили синоптики. Вночі за рахунок прояснень буде дещо морозніше, адже хмари відступлять і приземне тепло швидко вивільнятиметься у навколишній простір.

Якщо детальніше, то 19 січня буде хмарно з проясненнями. Без опадів, лише вночі на Лівобережжі та в Карпатах невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом у західних та північних областях на південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі -5-10 морозу, вдень від -3 морозу до +2 тепла; в Карпатах та на північному сході країни вночі -9-14, вдень -4-9 морозу.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну йде антициклон Dieter: якою буде погода 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.01.2022 1908
Еще материалы раздела «Суспільство»