<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.01.2022 5816

Вітер послабне, але різко похолодає: синоптик дала прогноз погоди

Синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на Водохреще. 19 січня в Україні різко похолодає.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку синоптика.

Найближчої ночі температура повітря в Україні знизиться до -4-9 градусів, а на північному сході навіть становитиме -10-15 градусів. Вдень на Водохреще очікується -2-5 градусів, у Полтавській, Сумській, Харківській областях -5-8 градусів.

"Ніяких серйозних опадів завтра не буде, лише в східній частині політає святковий сніг. На дорогах - ожеледиця, на трасах - сіль і каша, на тротуарах - всього потроху", - повідомила синоптик.

У Києві 19 січня вітер стихне, сніг малоймовірний, морозець - буде. Вночі до -8 градусів, вдень -1-3 градуси. Ожеледиця.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вітер послабне, але різко похолодає: синоптик дала прогноз погоди 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.01.2022 5816
Еще материалы раздела «Суспільство»