<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.01.2022 18431

Сніг та штормовий вітер. В Україну йде циклон: синоптики назвали дату

В Україну прийде циклон, 20 січня сніжитиме та знову трохи посилиться вітер. На дорогах країни місцями зберігатиметься ожеледиця.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на УкрГідрометцентр.

20 січня на погоду в Україні впливатиме атмосферний фронт чергового північного циклону IDA. Температура повітря наступної доби у більшості областей дещо зросте, але це потепління не триватиме довго - на вихідних буде посилення морозу.

20 січня вночі без опадів, вдень у західних, більшості північних та Вінницькій областях невеликий сніг та мокрий сніг, в Карпатах та на Закарпатті значний сніг, хуртовини, на решті території без опадів.

Штормове попередження

Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вранці та вдень у західних областях пориви 15-20 м/с. На дорогах місцями ожеледиця.

Температура повітря

Температура у східних, південно-східних, Полтавській та Сумській областях вночі -10-15 морозу, вдень -1-6 морозу; на решті території вночі -3-8 морозу, вдень від -2 морозу до +3 тепла, у Одеській, Миколаївській областях та в Криму +1+6 тепла; у Карпатах вночі -7-12 морозу, вдень -4-9 морозу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сніг та штормовий вітер. В Україну йде циклон: синоптики назвали дату 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.01.2022 18431
Еще материалы раздела «Суспільство»