<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
20.01.2022 460

В Казахстані скасували надзвичайний стан

Казахстан скасував надзвичайний стан, комендантської години теж не буде. Водночас в Алмати, де вирували найзапекліші протистояння, збережеться «червоний», тобто найвищий рівень терористичної загрози.

Поліція та Нацгвардія цілодобово патрулюватимуть місто і за потреби перевірятимуть усіх підозрілих. Будь-які мітинги у мегаполісі досі заборонені – повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Надзвичайний стан президент Касим-Жомарт Токаєв запровадив 5 січня на тлі масових протестів. А вже наступного дня до країни зайшли військові ОДКБ та почали зачистку міст від мітингарів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Казахстані скасували надзвичайний стан 5.00 5 1
Політика / Світ
20.01.2022 460
Еще материалы раздела «Світ»