<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
21.01.2022 950

Оборонна, але летальна. Кулеба анонсував нові поставки зброї із США

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба анонсував нові постачання зброї із США. За його словами, це буде оборонна зброя, але при цьому летальна.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його брифінг.

"Другий підсумок (візиту держсекретаря Ентоні Блінкена, - ред.) - США готові й надалі зміцнювати обороноздатність України. Йдеться не лише про оборонний пакет у 60 млн доларів, який ми отримали у грудні, а й про додаткові обсяги оборонної зброї включно зі летальною. Оборонною, але летальною", - зазначив Кулеба.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Державний департамент США дозволив трьом країнам Балтії передати Україні американську зброю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оборонна, але летальна. Кулеба анонсував нові поставки зброї із США 5.00 5 1
Політика / Україна
21.01.2022 950
Еще материалы раздела «Україна»