НОВИНИ ДНЯ: Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українцівсі новини дня
Політика
Україна
21.01.2022 756

Військові навчання на Херсонщині

Військові навчання із захисту морського узбережжя і танконебезпечних ділянок суходолу на одному із полігонів Херсонщини провели наші вояки, що несуть бойову службу на адміністративній межі із тимчасово окупованою територією українського Криму.

Про це розповіли у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».  У рамках тренувань протидії наступальній операції використовували «Гради».

«Мета таких навчань: напрацювання взаємодії в умовах раптової зміни обстановки», – каже командувач об’єднаних збройних сил України Сергій Наєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військові навчання на Херсонщині 5.00 5 1
Політика / Україна
21.01.2022 756
Еще материалы раздела «Україна»