НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Політика
Україна
21.01.2022 613

У МОЗ оцінили ймовірність нового локдауну

Головний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що хоча в Україні очікується найпотужніший спалах коронавірусу, нових локдаунів поки що не планують.

Про це він сказав в інтерв'ю виданню LIGA, яке було опубліковано у п'ятницю, 21 січня.

"Локдаунів, як у нас було у 2020 році, не планується", - запевнив він.

За словами санлікаря, враховуючи епідеміологічну ситуацію в регіонах, першою до "червоної" зони може увійти Івано-Франківська область.

"Думаю, що Івано-Франківська область, з огляду на те, що там досить швидко погіршується ситуація. Величезна кількість випадків, яка підтверджена лабораторно. Дуже велика кількість госпіталізацій. Відсоток або тренд до госпіталізації зростає близько 70% протягом доби", - сказав Кузін, пояснивши що це означає, що велика кількість людей госпіталізується одночасно.

Оценка материала:

5.00 / 1
У МОЗ оцінили ймовірність нового локдауну 5.00 5 1
Політика / Україна
21.01.2022 613
Еще материалы раздела «Україна»