<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2022 1577

На адмінмежі з Кримом військові тренувалися "Градами" протидіяти наступу

У Херсонській області, на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією Криму, військові провели навчання в умовах раптової зміни обстановки. Вони тренувалися захищати морське узбережжя та танконебезпечні ділянки суходолу під час протидії наступальній операції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр Командування об'єднаних сил ЗСУ.

За інформацією відомства, бойові розрахунки реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" виконали завдання щодо придушення та знищення вогневих засобів, броньованої техніки та живої сили умовного противника.

Зокрема, реактивна батарея здійснила марш у район проведення тренувань, провела розгортання у бойовий порядок та виконала заходи щодо підготовки до стрільби та управління вогнем.

Зазначено, що під час навчань військові використовували інформацію, що надавала артилерійська розвідка, яка вивчала місцевість та розкривала цілі для ураження, а також вказівки, отримані від операторів безпілотного літального апарату-розвідника.

У відомстві додають, що метою тактичних навчань реактивної батареї було злагодження артилерійських підрозділів, вдосконалення польового вишколу особового складу, підвищення практичних навичок командирів в управлінні підрозділами.

Оценка материала:

5.00 / 2
На адмінмежі з Кримом військові тренувалися "Градами" протидіяти наступу 5.00 5 2
Політика / Україна
22.01.2022 1577
Еще материалы раздела «Україна»