НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2022 1648

Мер Харкова відповів на побоювання Зеленського щодо захоплення міста Росією

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував побоювання президента України Володимира Зеленського за можливим сценарієм подальшої російської військової ескалації. Глава держави боїться, що РФ окупує Харків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

"Хочу заспокоїти харків'ян, сказати, що поки що я харківський міський голова ми нікому не дамо захопити Харків - ніякій Росії. Тому у Харкові все буде спокійно, чітко, нічого тут не буде. Ми докладаємо всіх зусиль, і Харків залишиться спокійним містом, нехай росіяни не розтуляють рота", - сказав Терехов.

Він також відповів на запитання журналістів, які саме заходи проводить міська влада для забезпечення безпеки міста.

"Ми робимо все чітко, є чітка дорожня карта. Я дуже хочу, щоб не було жодної агонії, істерики. Харків залишається спокійним, толерантним, мирним українським містом. Не буде жодної війни", - наголосив міський голова.

Нагадаємо, Зеленський заявив, що українські землі повернутися до нас. За його словами, глава РФ Володимир Путін має великі шанси домовитися про мирне врегулювання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мер Харкова відповів на побоювання Зеленського щодо захоплення міста Росією 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2022 1648
Еще материалы раздела «Суспільство»