<
НОВИНИ ДНЯ: Генштаб ЗСУ екстремально скоротять: для чого це робиться  "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про штормвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.01.2022 4905

У 2022 році світ постане перед п'ятьма основними загрозами — ООН

Генеральний секретар Організації Об'єднаних націй Антоніу Гутерріш розповів, що у 2022 році світ постане перед п'ятьма основними загрозами.

Про це повідомляє ZN.ua, цитуючи його виступ на Генеральній Асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Йдеться про СOVID-19, кліматичну та фінансову кризи, загрозу безпеці та кібератаки.

"Пандемія коронавірусу, кліматична криза, стан світової фінансової системи, інтернет-беззаконня і загрози миру й безпеці - це найбільші виклики, що стоять перед світом прямо зараз", - заявив Гутерріш.

Він зазначив, що світ повинен об'єднатися, по-іншому вирішити ці проблеми не вдасться.

"Але ми не можемо дозволити собі розкіш просто каталогізувати наші проблеми. Ми повинні вирішити їх, і ми можемо їх вирішити. Але це можна зробити тільки як солідарне співтовариство держав", - сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
У 2022 році світ постане перед п'ятьма основними загрозами — ООН 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
22.01.2022 4905
Еще материалы раздела «Суспільство»