<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2022 810

МЗС про можливе визнання Росією "ЛДНР": це буде очевидним виходом із "Мінська"

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що визнання Росією "ЛДНР" означатиме вихід Москви з мінських угод.

Раніше в Державну думу РФ внесли проєкт звернення до президента Володимира Путіна з проханням визнати так звані Донецьку і Луганську "народні республіки".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю Дмитра Кулеби "Радіо Свобода".

"Визнання "ДНР" і "ЛНР "Росією стане очевидним і повним виходом Москви з Мінських домовленостей", - Кулеба, коментуючи пропозицію депутатів Комуністичної партії РФ.

Нагадаємо, перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко вважає, що якщо РФ визнає "ЛДНР", то наслідки цього для України будуть більш небезпечними, ніж аналогічні сценарії в Грузії.

Зазначимо, раніше глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що Москва сьогодні не розглядає можливість визнання "ЛДНР".

Оценка материала:

5.00 / 1
МЗС про можливе визнання Росією "ЛДНР": це буде очевидним виходом із "Мінська" 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2022 810
Еще материалы раздела «Україна»