НОВИНИ ДНЯ: В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюквсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.01.2022 603

Це не останній штам: у ВООЗ попередили про можливість появи нових варіантів COVID

У Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що історія з пандемією коронавірусу не завершиться нинішньою хвилею захворювання. Також допускають появу нових штамів в майбутньому.

1___4721_650x410_24.01.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

За словами офіційного представника ВООЗ Марії ван Керкхове, попри те, що Британія сьогодні перебуває на іншій стадії пандемії через високий рівень імунітету населення й охоплення вакцинацією. Водночас сьогодні є майже 3 млрд людей, які досі не отримали навіть першого щеплення від коронавірусу.

"У нас, як і раніше, дуже вразливе населення, навіть якщо є кілька країн далі, решта світу все ще перебуває в ньому. Це глобальна проблема, нам слід вирішувати її глобальними рішеннями",- додала Керкхове.

Водночас вона зауважила, що пандемія не завершиться останньою хвилею з "Омікроном". Також це не останній штам захворювання з яким ще зустрінеться людство.

Оценка материала:

5.00 / 2
Це не останній штам: у ВООЗ попередили про можливість появи нових варіантів COVID 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
24.01.2022 603
Еще материалы раздела «Суспільство»