<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
24.01.2022 734

Нові штами COVID-19 можуть бути ще більш заразними, - ВООЗ

Майбутні штами коронавірусу можуть бути ще більш заразними, ніж "Омікрон". Чим більше захворювання циркулює - тим більше у нього можливостей змінюватись.

1___4721_650x410_24.01.22

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова експерта ВООЗ Марії ван Керкхове.

"Омікрон" не буде останнім варіантом, який ми обговорюватимемо, і дуже реальною є можливість появи в майбутньому варіантів, що викликають стурбованість", - заявила експерт.

Керкхове зауважила, що сьогодні нічого невідомо про властивості нових штамів коронавірусу, втім можна бути упевненими у тому, що вони будуть більш заразними, оскільки кожний наступний штам - намагається перевершити попередній.

За словами експерта ВООЗ, необхідно зменшити ризик появи нових варіантів захворювання, аби запобігти тяжким наслідкам й не допустити перевантаження системи охорони здоров’я.

Також Керкхове відзначила, що деякі інфіковані COVID люди - мають довгострокові наслідки, які фахівці досі достатньо не вивчили.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Керкхове переконана у тому, що "Омікрон" - не останній штам, який циркулюватиме у світі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нові штами COVID-19 можуть бути ще більш заразними, - ВООЗ 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
24.01.2022 734
Еще материалы раздела «Суспільство»