<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
24.01.2022 953

Коли закриють міст Патона: у Києві пропонують будувати тунелі під Дніпром

У 2021 році почалися перші роботи з будівництва нової кільцевої автодороги навколо Києва. Раніше в проекті були закладені два мости - на півночі й на півдні столиці. Але їх можуть замінити тунелями.

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на КиевВласть.

Таке припущення висловив Міністр інфраструктури Олександр Кубраков. На його думку, тунелі в порівнянні з мостами повинні знизити навантаження на дорожню мережу Києва. Службі автомобільних доріг у Київській області вже доручено зайнятися прорахунком орієнтовного бюджету на нове будівництво.

"Укравтодор" вже підтримав ідею будівництва тунелів під Дніпром. Державна компанія висловила повну готовність у разі делегування повноважень стати замовником розробки техніко-економічного обґрунтування та проектної документації на будівництво тунельних переходів у Києві.

Ідея будівництва автомобільних тунелів для Києва не нова. У 2005-2007 роках на рівні ескізів і прорахунку бюджету активно обговорювалося будівництво підземних магістралей, які повинні були зв'язати Поділ і вулицю Чорновола, міст Патона з Севастопольською площею та ін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли закриють міст Патона: у Києві пропонують будувати тунелі під Дніпром 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
24.01.2022 953
Еще материалы раздела «Столиця»