НОВИНИ ДНЯ: У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленськоговсі новини дня
Політика
Росія
25.01.2022 1084

Більше 140 кораблів і 10 тисяч військових: РФ проведе військові навчання в декількох океанах

Військово-морський флот Росії планує провести військові навчання в акваторії трьох морів і двох океанів. Військові навчання заплановані на січень-лютий.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

Зокрема, російські навчання пройдуть в Середземному, північному, Охотському морях, в північно-східній частині Атлантичного океану і в Тихому океані.

"Основною спрямованістю навчань є відпрацювання дій сил ВМФ і ВКС щодо захисту російських національних інтересів у Світовому океані, а також з протидії військовим загрозам РФ з морських і океанських напрямків", - йдеться в повідомленні.

До участі в навчаннях планується залучити понад 140 бойових кораблів і суден забезпечення, понад 60 літальних апаратів, 1000 одиниць військової техніки, близько 10 тисяч військовослужбовців.

Оценка материала:

3.00 / 2
Більше 140 кораблів і 10 тисяч військових: РФ проведе військові навчання в декількох океанах 3.00 5 2
Політика / Росія
25.01.2022 1084
Еще материалы раздела «Росія»