<
НОВИНИ ДНЯ: "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги США  Включно з ATACMS: коли США можуть відправити зброю Україні – відповідь сенатора  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де чекати зниження температури  Коли надійде до України допомога США: генерал назвав ймовірні сценаріївсі новини дня
Політика
Росія
25.01.2022 1096

Більше 140 кораблів і 10 тисяч військових: РФ проведе військові навчання в декількох океанах

Військово-морський флот Росії планує провести військові навчання в акваторії трьох морів і двох океанів. Військові навчання заплановані на січень-лютий.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міноборони РФ.

Зокрема, російські навчання пройдуть в Середземному, північному, Охотському морях, в північно-східній частині Атлантичного океану і в Тихому океані.

"Основною спрямованістю навчань є відпрацювання дій сил ВМФ і ВКС щодо захисту російських національних інтересів у Світовому океані, а також з протидії військовим загрозам РФ з морських і океанських напрямків", - йдеться в повідомленні.

До участі в навчаннях планується залучити понад 140 бойових кораблів і суден забезпечення, понад 60 літальних апаратів, 1000 одиниць військової техніки, близько 10 тисяч військовослужбовців.

Оценка материала:

3.00 / 2
Більше 140 кораблів і 10 тисяч військових: РФ проведе військові навчання в декількох океанах 3.00 5 2
Політика / Росія
25.01.2022 1096
Еще материалы раздела «Росія»