<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
24.01.2022 801

Резніков закликав українців обміркувати, як допомогти армії у разі нападу РФ

Міністр оборони України Олексій Резніков закликав українців обміркувати, як вони можуть допомогти армії. Зокрема, у разі вторгнення Росії в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

"Я закликаю громадян зважити, як ви готові приєднатися до оборони держави. Є окремі резерви бойових частин ЗСУ. Формуючи резерв тероборони, ми повинні одночасно наповнювати і підвищуватися якість резерву інших компонентів Збройних Сил. У вас є вибір", - заявив він.

При цьому Резніков додав, що є окремі резерви бойових частин ЗСУ. Найближчим часом розпочнеться системне інформування громадян, які бажають служити в Силах територіальної оборони або резерві, про алгоритм дій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Резніков закликав українців обміркувати, як допомогти армії у разі нападу РФ 5.00 5 1
Політика / Україна
24.01.2022 801
Еще материалы раздела «Україна»