НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.01.2022 414

«Ковідну» тисячу – на ліки

З 24 січня «ковідну» тисячу на ліки можуть витратити люди старші за 60 років. Відповідну постанову ухвалив Кабмін ще 19 січня.

Придбати ліки можна як за рецептом лікаря, так і без нього, утім гроші за вакцинацію покривають не всі товари в аптеці. Приміром, косметика, дієтичні добавки, чи медичні прилади не підпадають під категорію медпрепаратів.

Вік користувачів банки перевірятимуть автоматично під час платежу. При цьому неважливо, коли саме була оформлена картка, головне аби на момент купівлі людині вже виповнилося 60 років – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ковідну» тисячу – на ліки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.01.2022 414
Еще материалы раздела «Суспільство»