<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2022 640

В Україні сніжитиме до кінця тижня

Україною впродовж тижня переміщуватимуться атмосферні фронти.

Як передає Укрінформ, про це синоптик Наталка Діденко повідомила у Фейсбуці.

"Україною впродовж тижня переміщуватимуться атмосферні фронти. Тому сніг буде. Періодично, проте аж до кінця тижня. Коли наближатиметься потепління, сніг переходитиме у мокрий сніг, очікується налипання мокрого снігу", - ідеться у повідомленні.

За словами синоптика, у середу, 26 січня, у західних областях України температура повітря і вночі, і вдень коливатиметься в межах від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла, "хіба що в Карпатах нижче". "І це після сьогоднішніх -20 градусів!", - підкреслила Діденко.

На заході України очікується налипання мокрого снігу. На решті території переважатиме сніг та ожеледиця.

"На сході очікується найхолодніша погода, вночі -6-11 градусів, вдень -3-7 градусів, опади матимуть найменше шансів. На півночі, у центральних областях та у південній частині передбачається часом сніг, вночі -4-9 градусів, вдень -2-4 градуси", - зазначила синоптик.

У Києві сніг інтенсивно випадатиме найближчої ночі, 26 січня, вдень послабне. Температура повітря вночі 26 січня до 7 градусів морозу, вдень близько 2 градусів морозу.

"Надалі температура повітря підвищуватиметься, в кінці тижня - аж до відлиги та невеликих "плюсів". Проте потім морози ще повернуться", - підсумувала Діденко.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з четверга, 27 січня, почнеться потепління.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні сніжитиме до кінця тижня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2022 640
Еще материалы раздела «Суспільство»