<
НОВИНИ ДНЯ: Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цін  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
26.01.2022 699

«Ковідна» тисяча – на комірне: президент звернувся до українців

Сплатити за комуналку грішми за вакцинацію вже з лютого зможуть українці, старші за 60 років. Таке у відеозверненні пообіцяв Володимир Зеленський.  Окрім того, за бустерну дозу мають додати ще по 500 гривень кожному.

Прояснив президент і ситуацію із запасами вугілля в Україні. Запевнив: вистачить для проходження опалювального сезону – йшлося у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

Головна ж тема нового відеозвернення Зеленського – загроза російського вторгнення. Президент заявив: Україна робить усе для деескалації конфлікту і знову закликав українців не панікувати.

«Знаємо про все, готові до всього, віримо в краще і робимо для цього абсолютно все. Все, що потрібно. Разом з нашими партнерами, нашими дипломатами, а головне – нашими військовими. Вони у нас найкращі, вони нас захищають, а нам потрібно захищати їх. Бути спокійними і не кричати “все пропало”», – заявив Володимир Зеленський.

 

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ковідна» тисяча – на комірне: президент звернувся до українців 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
26.01.2022 699
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»