<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.01.2022 1179

«Ранок з Україною»: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом смачної та поживної печінки фламбе

У новій авторській рубриці «Танцюй і готуй» програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» відомий кулінар і ведучий Григорій Герман ділиться унікальними рецептами до вашого столу. Експерт розповів, як приготувати звичайну печінку, щоб вона стала вашою улюбленою стравою.

Для приготування повноцінної страви з печінкою знадобляться:

Теляча печінка – 350 г

Цибуля – 2 шт.

Борошно – 1 ст.л.

Коньяк – 50 мл

Бальзамічний оцет – 200 мл

Олія

Молоко – 500 мл

Кукурудзяна крупа – 200 г

Сметана 2 ст.л.

Цедра половини лимона

Сіль і перець

Довести молоко до кипіння і додати кукурудзяну крупу. Ретельно перемішати і готувати протягом 3-5 хвилин. Дати каші трохи охолонути, після чого додати сметану, цедру лимона і сіль.

Поставити пательню на вогонь і додати олію. Поки пательня нагрівається, подрібнити цибулю. Карамелізувати її до золотавого кольору та пересипати в окрему миску.

Нарізати печінку смужками близько 1 см. Панірувати смужки в борошні та обсмажити на пательні, де готувалась цибуля. Далі відправити до печінки цибулю та залити коньяком. Обережно підпалити печінку запальничкою і дати алкоголю випаруватись. Залити печінку бальзамічним оцтом, додати сіль та перець за смаком.

Подавати печінку на подушці з кукурудзяної каші. За бажанням додати зелень або мікрогрін. Смачного!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 1
«Ранок з Україною»: Григорій Герман поділився оригінальним рецептом смачної та поживної печінки фламбе 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
26.01.2022 1179
Еще материалы раздела «Суспільство»