НОВИНИ ДНЯ: На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2022 600

Циклон несе в Україну штормовий вітер, на дорогах «каша» і ожеледиця

Вітер в Україні у четвер, 27 січня, посилиться до штормового.

Як передає Укрінформ, про це синоптик Наталка Діденко повідомила у Фейсбуці.

"Четвер в Україні буде із снігом та мокрим снігом. Атмосферні фронти скандинавської циклонічної сімейки принесуть завтра вологу, з опадами, погоду практично повсюди, окрім східних областей. Почне посилюватися вітер до штормових значень, спочатку задуватиме на заході та півночі, а післязавтра, у п'ятницю, практично скрізь в Україні вітер буде сильним", - ідеться у дописі.

За словами Діденко, найнижча температура повітря очікується у східній частині та на північному сході: вночі до 9-13 градусів морозу, вдень 3-8 морозу.

На півночі тепліше буде в Житомирській та Київській областях, вдень 0-2 градуси морозу. На Чернігівщині та Сумщині мороз 4-7 градусів. На заході - від 2 градусів морозу до 2 градусів тепла.

"У центрі градусам явно треба до офтальмолога, бо дивитимуться хтозна куди: Вінниччина близько нуля, Кропивницький з районами та Черкащина -1-3 градуси, Полтавщина, Дніпро з районами -3-7 градусів. На півдні в Одеській області 0+1 градус, у Миколаївській, Херсонській областях та в Криму 0-3 градуси морозу, на Запоріжжі -2-5 градусів", - зазначила Діденко.

У Києві 27 січня очікується сніг та мокрий сніг, на дорогах та тротуарах "додаткова каша, ожеледиця". "Видимість - не дуже, хмарно, водії, не забувайте вмикати фари. Вітер із заходу завтра посилиться в другій половині дня! Протягом дня четверга температура повітря у столиці коливатиметься в межах від 2 морозу до 1 тепла", - зауважила Діденко.

За її словами, кінець тижня буде в Україні порівняно теплим, з відлигою, вітряним, з періодичними опадами.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні з четверга, 27 січня, почнеться потепління.

Оценка материала:

5.00 / 1
Циклон несе в Україну штормовий вітер, на дорогах «каша» і ожеледиця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2022 600
Еще материалы раздела «Суспільство»