<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2022 442

Рада йде на карантин через спалах COVID

Верховна рада України через спалах коронавірусу перенесла пленарні засідання на середину лютого. Відповідне рішення підтримали 233 народних депутатів.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Раніше планувалося, що наступний тиждень у Раді теж буде пленарним, але станом на сьогодні відомо про кілька десятків випадків COVID серед нардепів та співробітників Апарату. Причому ситуація із захворюваністю лише погіршується.

Згідно зі змінами, наступного тижня 31 січня відбудеться засідання погоджувальної ради, після чого 1 лютого відкриється чергова сесія та відбудеться пленарне засідання. Але вже наступного дня нардепи продовжать роботу у комітетах, фракціях та групах (з 2 по 4 лютого).

Робота у такому ж режимі триватиме і на тижні з 7 по 11 лютого. Наступний пленарний тиждень розпочнеться 14 лютого із погоджувальної ради, а вже 15-18 лютого відбудуться пленарні засідання.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада йде на карантин через спалах COVID 5.00 5 1
Політика / Україна
27.01.2022 442
Еще материалы раздела «Україна»