<
НОВИНИ ДНЯ: В одному точно виграв: експерт назвав єдиний "здобуток" Путіна від поїздки до Китаю  До України йде похолодання: синоптик назвав точну дату  Погода у четвер допомагатиме енергетикам: свіжий прогноз на 23 травня  В Україні 23 травня - переважно без опадів, вдень прогріє до +28°  Де в Україні будуть дощі та грози: прогноз погоди на 22 травня  "Травень віщує бути результативним": експерт спрогнозував шалені втрати РФ, які вона не зможе відновити  Синоптик розповіла, на які "сюрпризи" погоди чекати 23 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
28.01.2022 718

Уряд Канади виділить Україні 340 млн доларів військової допомоги

Уряд Канади вирішив виділити Україні 340 млн доларів військової допомоги. Крім того, Канада продовжить свою військову навчальну місію Unifier в Україні, загальне число військових може бути збільшено вдвічі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

"Уряд Канади вирішив виділити Україні 340 млн доларів військової допомоги", - йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що навчальна місія Unifier в Україні була продовжена ще на 3 роки. Особовий склад збільшили до 400 осіб.

Канадські військові також співпрацюватимуть з Україною у сфері розвідки та кібербезпеки.

Нагадаємо, 26 січня уряд Чехії схвалив передачу Україні 4000 артилерійських снарядів. Допомога буде направлена через загрозу вторгнення Росії.

Зазначимо, 26 січня уряд Литви прийняв рішення передати українським військовим 24 портативних тепловізора. В даний час ці прилади знаходяться в Збройних силах країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд Канади виділить Україні 340 млн доларів військової допомоги 5.00 5 2
Політика / Україна
28.01.2022 718
Еще материалы раздела «Україна»