<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2022 1383

Сильний вітер і опади. В Україні очікується погіршення погоди

В Україні очікується погіршення погодних умов. Зокрема, прогнозуються сильний вітер, опади та налипання мокрого снігу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення синоптика Наталії Діденко в Facebook.

"У п'ятницю атмосферні фронти циклону на ім'я Marie принесуть до нас сніг, мокрий сніг, на півдні - з дощем. Місцями очікується налипання мокрого снігу", - написала вона.

Водночас прогнозується південно-західний вітер, який у західних та північних областях перетвориться на штормовий. При цьому в центральних, східних і південних регіонах вітер буде помірним, проте в суботу посилиться до 15-20 метрів в секунду.

За словами синоптика, температура повітря найближчої ночі буде низькою у східній частині, у Центральній та південних областях -3 -8 градусів, у Сумській та Харківській областях до -8 -11 градусів.

При цьому в п'ятницю в Україні температура буде близько нуля, а на півдні до +1 +4 градусів.

Завтра в Києві буде вітряно. Також очікується сніг, мокрий сніг і налипання мокрого снігу.

"Поки що по Україні ходять атмосферні Західні фронти з вітрами переважно західних напрямків, тому вологи і стрибків тиску буде вистачати", - написала синоптик.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сильний вітер і опади. В Україні очікується погіршення погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2022 1383
Еще материалы раздела «Суспільство»