<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпекувсі новини дня
Бізнес
Економіка
28.01.2022 550

Курс долара на міжбанку піднявся вище 29 гривень

Курс долара на міжбанку 27 січня 2022 року піднявся вище 29 гривень за долар. Це максимальний рівень з кінця лютого 2015 року, коли на ринку протягом декількох днів спостерігалася справжня паніка і курс виріс до 30 гривень.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані компанії "Укрділінг".

За даними компанії, долар виріс на 20 копійок, торги проходили вище 29 гривень протягом декількох годин. Після 15:30 курс дещо знизився.

Водночас видання Мінфін зазначає, що на ринку попит перевищує пропозицію, а НБУ вибірково закриває найдорожчі заявки.

При цьому на російському ринку намітилися тенденція до зниження курсу долара, який подешевшав на 2 рубля до 78 рублів. Це може бути індикатором стабілізації після волатильності, викликаної підготовкою Кремля до війни з Україною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Курс долара на міжбанку піднявся вище 29 гривень 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
28.01.2022 550
Еще материалы раздела «Економіка»