<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.01.2022 577

Україні прогнозують п'ятницю з мокрим снігом, у Карпатах — хуртовина

У п’ятницю, 28 січня, в більшості областей очікується невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському

“28 січня хмарно, в більшості областей невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, у західних областях пориви 15-20 м/с”, - йдеться в повідомленні.

Температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла (вночі на лівобережжі 5-10° морозу, вдень в Криму 1-6° тепла). В Карпатах сніг, хуртовина, пориви вітру 15-20 м/с; температура вночі та вдень 5-10° морозу.

У Києві та області 28 січня невеликий мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура у столиці вночі та вдень 0-2° тепла; по області вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У вихідні, 29-30 січня, в Україні збережеться хмарна з проясненнями погода. У суботу синоптики прогнозують невеликий сніг, вночі у південній частині, вдень більшості західних областей без істотних опадів, температура вночі та вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні вдень до 5° тепла.

30 січня помірний сніг (вночі у західних та місцями та у північних областях значний сніг), вдень на Закарпатті мокрий сніг та дощ, вночі у південній та східній частинах без істотних опадів; температура вночі 2-7° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на Закарпатті 0-5° тепла.

У Карпатах 29 січня помірний, 30 січня значний сніг, температура вночі та вдень 5-10° морозу. Вітер західний та південно-західний, 7-12 м/с, 30 січня пориви 15-20 м/с, в Карпатах хуртовини. На дорогах ожеледиця.

У столичному регіоні 29 січня невеликий, 30 січня помірний сніг; на дорогах ожеледиця. У Києві температура вночі та вдень 0-2° морозу (вночі 30 січня 3-5° морозу); по області від 3° морозу до 2° тепла.

В останній день січня в Україні, за прогнозами синоптиків, невеликий мокрий сніг, лише у південних областях вдень без істотних опадів; температура вночі та вдень від 3° морозу до 3° тепла, вдень у південній частині до 5° тепла.

1 січня без істотних опадів, лише у східних та північно-східних областях вночі невеликий сніг; температура вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° морозу, на півдні країни близько 0°.

У Києві 31 січня невеликий мокрий сніг; температура вночі та вдень близько 0°. Водночас 1 лютого без істотних опадів; температура вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні прогнозують п'ятницю з мокрим снігом, у Карпатах — хуртовина 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.01.2022 577
Еще материалы раздела «Суспільство»