<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.01.2022 556

Штормове попередження зі снігопадами. Якою буде погода на вихідні: прогноз синоптика

На вихідні атмосферні фронти північно-західного циклону переміщуватимуться Україною. Очікуються сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця та сильний вітер західних напрямків.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Facebook-сторінку синоптика Наталки Діденко.

Без опадів буде вдень у суботу 29 січня на заході, півдні, півночі та у Вінницькій області, вночі в неділю - в центрі, на сході. Потужнішими опади очікуються 30-го січня.

Температура повітря у більшості областей України суттєво не зміниться, вдень коливатиметься близько нуля, зазначила синоптик.

У ніч на неділю 30 січня похолодає до -2-6 градусів.

У Києві вночі 29-го січня очікується часом сніг, вдень у суботу майже без опадів, у ніч на 30-те січня без опадів, а ось вдень у неділю у столиці опади можуть бути інтенсивними. Сильний поривчатий вітер у Києві - обидва найближчі дні.

Температура повітря коливатиметься поблизу нуля, лише вночі 30-го січня знизиться до -4-6 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Штормове попередження зі снігопадами. Якою буде погода на вихідні: прогноз синоптика 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.01.2022 556
Еще материалы раздела «Суспільство»