НОВИНИ ДНЯ: Саміт миру у Швейцарії: Портников попередив про "пастку" Китаю для України  Секретар РНБО України назвав умови для перевороту проти Путіна  Україна зможе бити за лінією фронту: Норвегія обіцяє значну кількість F-16 із найновішим озброєнням  Зміна тренду: споживчі настрої українців покращилися з початком весни  Чи знищать Кримський міст до середини липня: реакція ВМС на статтю The Sun  Як розтопити вершкове масло: кілька порад  Коли Чистий четвер 2024 року: історія, традиції, що можна і не можна робитивсі новини дня
Політика
Україна
29.01.2022 623

Інструктори ЗСУ пройшли підготовку зі стрільби з комплексів NLAW. Їх передала Британія

У навчальному центрі у Львівській області завершила підготовку перша група військових Збройних сил України (ЗСУ) із застосування протитанкових ракетних комплексів (ПТРК) NLAW. Бійці будуть інструкторами з навчання українських операторів ПТРК.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Завершальний етап підготовки першої групи українських військових пройшов 28 січня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (Львівська область).

"Вони будуть інструкторами з підготовки операторів протитанкових ракетних комплексів NLAW (Next Generation Light Anti-tank Weapon)", - йдеться в повідомленні Генштабу.

Зазначається, що завершальний етап навчання завершився курс реальними стрільбами з ПТРК NLAW. Вогонь вівся по мішенях з різних дистанцій з вікон будинків, окопів, бойових машин. "Всі цілі були вражені", - уточнили в ЗСУ.

В ході навчання британські інструктори знайомили українських військових з характеристиками ПТРК і особливостями їх застосування.

Оценка материала:

5.00 / 2
Інструктори ЗСУ пройшли підготовку зі стрільби з комплексів NLAW. Їх передала Британія 5.00 5 2
Політика / Україна
29.01.2022 623
Еще материалы раздела «Україна»