НОВИНИ ДНЯ: Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковородівсі новини дня
Політика
Україна
29.01.2022 633

В Україну прибув зі США четвертий літак - на борту понад 80 тонн набоїв

В Україну прибув четвертий літак із військово-технічною допомогою, наданою Сполученими Штатами Америки.

Про це міністр оборони Олексій Резніков повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Четверта пташка у Києві! Цього разу в Україну доставлено 81 тонну патронів різного калібру зі Сполучених Штатів Америки”, - написав Резніков.

Він додав, що наступного тижня очікується прибуття чергових літаків із військово-технічною допомогою від партнерів для посилення обороноспроможності України.

Як повідомлялося, з кінця жовтня Росія стягує війська до українських кордонів. Західні ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що російське вторгнення в Україну може статися на початку 2022 року, до цього можуть залучити близько 175 тис. військовослужбовців РФ.

У цьому зв'язку США, Велика Британія та інші міжнародні партнери надають Україні оборонне озброєння. Зокрема, 18 січня до України прибули протитанкові засоби від Великої Британії.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну прибув зі США четвертий літак - на борту понад 80 тонн набоїв 5.00 5 1
Політика / Україна
29.01.2022 633
Еще материалы раздела «Україна»