НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Світ
30.01.2022 963

Північна Корея могла запустити модифіковану версію російських «Іскандерів» - ЗМІ

Ракети, запущені Північною Кореєю у четвер, можуть бути модифікованою версією російської балістичної ракети малої дальності «Іскандер».

630_360_1458339748-2387_30.01.22

Як передає Укрінформ із посиланням на NHK, такого висновку дійшли експерти з Південної Кореї.

Японське агентство нагадує, що Північна Корея повідомила про проведення у вівторок випробувальних пусків крилатих ракет великої дальності, а в четвер - «тактичних керованих ракет».

«Південнокорейські експерти повідомили, що тактичні керовані ракети, ймовірно, є модифікованою версією ракет «Іскандер», які прямують до цілі непередбачуваною траєкторією з підвищеним маневруванням», - ідеться у повідомленні.

Стосовно крилатих ракет, запущених КНДР у вівторок, висловлюється думка, що вони можуть бути новим типом, уперше представленим на оборонній виставці у Пхеньяні в жовтні минулого року.

Як повідомлялося, цього місяця Північна Корея підтвердила випробувальний пуск двох тактичних керованих ракет, які уразили острівну мету в Японському морі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Північна Корея могла запустити модифіковану версію російських «Іскандерів» - ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
30.01.2022 963
Еще материалы раздела «Світ»