<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
30.01.2022 463

Східне узбережжя США накрили потужні снігопади

Через потужні снігопади на східному узбережжі США багато будівель залишилися без електропостачання, а авіарейси скасовуються.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Як зазначається, майже 55 млн людей отримали попередження про потужні снігопади від середньої Атлантики до Нової Англії.

Протягом ночі в деяких районах Середньої Атлантики та Північного Сходу випало від 5 до 15 сантиметрів снігу, ще більше снігу очікується надалі. Найсильніший снігопад прогнозується в районах Лонг-Айленда, Нью-Йорка, Род-Айленда, Массачусетса, Нью-Гемпшира та Мена.

У Нью-Йорку йде безперервний та постійний снігопад, місцевих жителів закликали утриматися від поїздок. В той самий час в місті спостерігаються проблеми з роботою метро, проте наразі його вирішили не закривати.

Через снігопади в США скасували понад 3 500 рейсів, як по країні, так і за її межі. В аеропорту імені Джона Кеннеді у Нью-Йорку скасовані 72% рейсів.

Губернатор штату Род-Айленд Ден Маккі попросив уряд країни оголосити надзвичайну ситуацію у регіоні через потужні снігопади.

Як повідомлялося, у США через наближення снігової бурі, що очікується в суботу, 29 січня, було скасовано близько 5 000 авіарейсів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Східне узбережжя США накрили потужні снігопади 5.00 5 1
Політика / Світ
30.01.2022 463
Еще материалы раздела «Світ»