<
НОВИНИ ДНЯ: Ніжний торт-суфле "Пташине молоко". Фантастичний десерт зі смаком дитинства  Астрономи виявили рекордну планету, в понад чотири рази більшу за Землю  Україна зробила гарячий "подарунок" Путіну: пролетів понад 1300 км  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19всі новини дня
Політика
Світ
30.01.2022 760

Реальна небезпека: генсек НАТО про агресію РФ

Генеральний секретар НАТО закликав до "збалансованого підходу" щодо зростання напруженості навколо України.

Про це він заявив у коментарі ВВС.

На думку Столтенберга, ситуація на кордоні з Україною, де Росія розмістила близько 100 тисяч військовослужбовців та військову техніку, є "реальною небезпекою".

Проте, на думку генсека Північноатлантичного альянсу, країни мають "надалі працювати над політичним рішенням".

Раніше Столтенберг заявляв, що НАТО готове до ескалації агресії РФ проти України. Чим більше агресії Росія проявлятиме проти України, тим більше солдатів НАТО буде перекинуто на східний фланг, наголосив генсек Альянсу.

До цього повідомлялося, що НАТО не розміщуватиме війська в Україні. Столтенберг наголосив, що НАТО готове обговорювати з Росією питання безпеки, зокрема, контроль над озброєннями.

Оценка материала:

5.00 / 1
Реальна небезпека: генсек НАТО про агресію РФ 5.00 5 1
Політика / Світ
30.01.2022 760
Еще материалы раздела «Світ»