<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
30.01.2022 627

Запущена КНДР ракета перевищила швидкість звуку у 16 разів - ЗМІ

Північна Корея у неділю, 30 січня, запустила балістичну ракету середньої дальності, яка у 16 разів перевищила швидкість звуку.

Про це повідомляє агентство Yonhap з посиланням на джерела.

Максимальна швидкість становила 16 чисел Маха. Імовірно, йдеться про ракету Хвасон-12, яку влада КНДР випробовували в 2017 році.

Ракета пролетіла 800 кілометрів із максимальною висотою дві тисячі кілометрів із району північнокорейської провінції Чагандо та впала за межами виняткової зони Японії.

Це вже сьоме випробування озброєнь КНДР із початку року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Запущена КНДР ракета перевищила швидкість звуку у 16 разів - ЗМІ 5.00 5 1
Політика / Світ
30.01.2022 627
Еще материалы раздела «Світ»