<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.01.2022 2284

У храмах ПЦУ сьогодні лунають особливі молитви за Україну

У неділю, 30 січня, у всіх храмах Православної церкви України лунають особливі молитви за перемогу та за мир для України.

Про це повідомив архієпископ Чернігівський і Ніжинський, речник ПЦУ Євстратій у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«30 січня - молитва за перемогу, захист від нашестя чужинців та за мир для України», - зазначив він.

За словами речника, предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній «благословив найближчого недільного дня, 30 січня, у всіх храмах Православної церкви України піднести додатково особливі молитви за нашу Батьківщину, а також зачитати його звернення до українського народу».

Також архієрей оприлюднив тексти цих особливих молитов: «Коли Батьківщина в небезпеці» та «Про визволення від нашестя чужинців».

Як повідомлялося, Росія продовжує накопичувати військові підрозділи на тимчасово окупованих територіях України та навколо її кордонів.

Ці військові приготування Кремль намагається використати для прямого шантажу США і НАТО, яким висуває ультиматум із вимогою гарантувати непоширення НАТО на Схід та відмову країн Альянсу від власної політики безпеки. У разі відмови Заходу пристати на такі російські «пропозиції», кремлівська влада публічно погрожує застосувати заходи «військового та військово-технічного характеру».

Оценка материала:

5.00 / 2
У храмах ПЦУ сьогодні лунають особливі молитви за Україну 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.01.2022 2284
Еще материалы раздела «Суспільство»