<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримати компенсацію за генератори для будинку: пояснення КМДА  В ISW роз'яснили, що змусить Путіна зупинити війну проти України  Як приготувати смачне печиво з какао  Якого числа Яблучний, Медовий та Горіховий Спаси 2024 року: запишіть собі нові дати святкування  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Як Росію примусять заплатити за війну – The New York Times  Як приготувати вишневий клафутівсі новини дня
Політика
Росія
31.01.2022 753

У Росії під час зльоту розвалився військовий літак МіГ-31: відпала носова частина і кабіна пілота

Російський винищувач МіГ-31 викотився за межі злітно-посадкової смуги.

У суботу, 29 січня, на військовому аеродромі біля російського міста Новгорода через несправність викотився за межі злітно-посадкової смуги і розвалився на частини військовий літак МіГ-31.

У Міноборони РФ повідомили, що інцидент стався під час планового вильоту.

“Екіпаж не постраждав. Жертв та руйнувань на землі немає", - заявили у відомстві.

За повідомленням Telegram-каналу "РЕН ТВ", літак почав ковзати під час розгону, після чого його повело вліво та винесло за межі злітної смуги.

Судячи з фотографій з місця події, опублікованих в Telegram-каналі "Военный обозреватель", літак отримав значні пошкодження. У нього відвалилася кабіна пілота та носова частина.

У російському міністерстві оборони запевняють, що літак пройде технічний огляд і його буде повернуто в стрій.

Нагадаємо, в Ульяновській області РФ під час аварійної посадки на лід ріки Волги розбився військовий вертоліт МІ-8. Троє членів екіпажу постраждали, один з них - загинув.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії під час зльоту розвалився військовий літак МіГ-31: відпала носова частина і кабіна пілота 5.00 5 2
Політика / Росія
31.01.2022 753
Еще материалы раздела «Росія»