НОВИНИ ДНЯ: Місячний гороскоп: що можна і чого не можна робити 10 грудня  Якою буде зима в Україні: синоптикиня вразила прогнозом  Гроші самі йдуть у руки: 3 знаки зодіаку, яких чекає великий фінансовий успіх після 9 грудня  Трамп зробив заяву про необхідність виборів президента в Україні  В Росії розбився військовий транспортний літак Ан-22 "Антей"  Мирний план скоротили до 20 пунктів, США шукають компроміс щодо територій, - Зеленський  Німеччина скептична до окремих пунктів мирного плану США щодо України, - Мерцвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2022 1996

Зігріваючий зимовий сніданок: Григорій Герман розповів, як приготувати смачні гарбузові скони

В авторській рубриці «Танцюй і готуй», яка виходить у будні в програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», кулінарний ентузіаст і відомий телеведучий Григорій Герман ділиться унікальними перевіреними рецептами найрізноманітніших страв. Експерт розповів, як всього за 30 хвилин приготувати смачний зимовий сніданок із гарбузом, який чудово смакуватиме з чаєм, кавою чи молоком.

Для приготування гарбузових сконів знадобляться:

Борошно – 400 г

Масло – 80 г

Цукор – 6 ст.л.

Запечений гарбуз – 150 г

Яйце – 1 шт.

Розпушувач тіста – 1 ст.л.

Сіль

Мускатний горіх

Мелений імбир

Молоко – 3 ст.л.

Цукрова пудра – 1 ст.л.

Кориця

Спочатку слід просіяти борошно, додати до нього вершкове масло кімнатної температури та ретельно перетерти. Запечений охолоджений гарбуз додати до маси та знову перетерти. Додати яйце, цукор, мелений імбир, розпушувач і дрібку солі. Замісити м’яке тісто. Посипати готове тісто борошном і розкачати товщиною 1-1,5 см.

На деко викласти пергаментний папір. За допомогою кулінарного кільця вирізати круглі скони і відправити на деко. Запікати в розігрітій духовці при температурі 210 градусів приблизно 15 хвилин.

Поки скони охолоджуються, змішати молоко, цукрову пудру та мелену корицю – має вийти в’язка помадка. Змазати солодкою суміщу скони. Смачного!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Оценка материала:

5.00 / 2
Зігріваючий зимовий сніданок: Григорій Герман розповів, як приготувати смачні гарбузові скони 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2022 1996
Еще материалы раздела «Суспільство»