<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.02.2022 442

У МОЗ розповіли, де в Україні найбільше і найменше вакцинованих

В Україні вже другий тиждень поспіль фіксується зниження тижневої кількості проведених вакцинацій від COVID-19. Найнижчі показники за останні 7 днів у розрахунку на 100 тисяч населення зафіксовані у Хмельницькій, Волинській, Миколаївській, Івано-Франківській та Запорізькій областях.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра охорони здоров'я України Віктора Ляшка в ході брифінгу.

"На жаль, ми вже другий тиждень поспішно фіксуємо зниження тижневої кількості проведених щеплень", - заявив він.

При цьому Ляшко зазначив, що найнижчі показники за останні 7 днів у розрахунку на 100 тисяч населення зафіксовані в Хмельницькій, Волинській, Миколаївській, Івано-Франківській та Запорізькій областях.

При цьому міністр підкреслив, що найбільшу кількість щеплень з розрахунком на 100 тисяч населення було зроблено в Полтавській області.

"Відразу за лідером йдуть Київ, Рівненська, Луганська та Харківська області", - резюмував він.

Нагадаємо, штам коронавірусу "Омікрон" виявлений в 20 областях України. Найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Житомирській, Чернівецькій, Тернопільській областях та м. Києві.

Оценка материала:

5.00 / 2
У МОЗ розповіли, де в Україні найбільше і найменше вакцинованих 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.02.2022 442
Еще материалы раздела «Суспільство»