<
НОВИНИ ДНЯ: Кабмін хоче позбавити ДСНС броні від мобілізації – нардеп  Як приготувати смачний персиковий пудинг: рецепт від фудблогера  На 3 червня дощі прогнозують лише в Карпатському регіоні  Удень дощитиме тільки в Карпатах: якою буде погода в Україні 3 червня  Чи буде сильна спека у червні: прогноз синоптикині  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2022 449

Війна на Донбасі: два обстріли, поранений цивільний

Упродовж минулої доби, 31 січня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, в напрямку Світлодарська окупанти відкрили вогонь зі стрілецької зброї, внаслідок чого вогнепальне поранення дістав цивільний місцевий мешканець. Силами медичного підрозділу однієї з механізованих бригад Збройних Сил України чоловіка доправлено до Світлодарської міської лікарні.

Неподалік Пісків російські найманці обстрілювали позиції українських захисників з підствольних гранатометів.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Станом на 7 годину ранку поточної доби порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: два обстріли, поранений цивільний 5.00 5 1
Політика / Україна
01.02.2022 449
Еще материалы раздела «Україна»