<
НОВИНИ ДНЯ: Українських жінок не випускатимуть за кордон?: кому треба піти до ТЦК та який штраф загрожує за неявку  Українські військові можуть замовити квитки на потяг, навіть коли їх розкупили: як це працює  Погода в Україні 4 липня: синоптик назвала найспекотніші регіони  Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путіним  "Укрзалізниця" оновить правила перевезення тварин: що відомо  Частину України накриє спека до +38 градусіввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.02.2022 27269

Наслідок двох циклонів. Україну засипатиме снігом: в яких областях

У середу, 2 лютого, на погоду в Україні будуть впливати два циклони, один з них розміститься над Білоруссю, а інший - над Чорним морем. Циклони принесуть снігопади у більшість областей нашої країни.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

Так, 2 лютого на заході України очікується невеликий сніг та мокрий сніг, а у південних та східних областях вдень прогнозують сніг з дощем. У Карпатах та на сході очікуються помірні опади, а у більшості північних та центральних областей взагалі буде без істотних опадів.

Також синоптики попереджають про вітер до 10 метрів на секунду, а у західних областях вдень можливі пориви до 20 метрів на секунду. На дорогах місцями очікується ожеледиця.

Температура повітря вдень коливатиметься від -3 до +2, а вночі очікується від -4 до -9 градусів. У східних, південних та Дніпропетровській областях прогнозуються від 0 до -5 вночі та від +1 до +5 вдень. Найпрохолодніше буде в Карпатах - вдень 5-9 градусів морозу, а вночі термометри покажуть до -12 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Наслідок двох циклонів. Україну засипатиме снігом: в яких областях 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
02.02.2022 27269
Еще материалы раздела «Суспільство»